Raceala, gripa, infectiile respiratorii: 

Puternic impotriva  racelii

Pentru a combate eficient agentii infectiosi, sistemul imunitar are nevoie de un timp diferit de reactie, in functie de starea sa. Tocmai aici intervine Esberitox®N Tablete – prin sistemul natural activ complex el creste capacitatea de aparare a organismului intr-un mod natural si rapid. Esberitox®N Tablete asigura combaterea mai rapida si eficienta a virusurilor, iar virozele evolueaza mai bland si se vindeca mai repede. Dovedit clinic ca scurteaza durata virozei cu 3 zile.

Esberitox®N Tablete

Mod de administrare

Administrat inca de la primele semne de boala (dureri de gat, stranut, rinoree, dureri toracice) Esberitox®N Tablete va avea un efect foarte bun.

Este important sa luati Esberitox®N Tablete impreuna cu alte medicamente simptomatice cum ar fi: spray-uri nazale, medicamente pentru tuse, pentru febra etc. In acest mod infectiile se vor vindeca repede si bine. Chiar si dupa debutul bolii Esberitox®N Tablete contribuie la atenuarea simptomelor si la vindecarea rapida si completa a bolii. TABLETELE au gust placut, acrisor, de vitamina C, se dizolva rapid in gura, fiind preferat de COPII

De primă intenţie în:
• tratamentul infecțiilor respiratorii acute (virale sau bacteriene) la copil sau adult
• infecții respiratorii recurente
• infecții favorizate de imunodeficiență temporară
• boli contagioase în colectivități
• în perioada schimbării anotimpurilor, pentru prevenția infecțiilor respiratorii

Administrarea se face în funcție de vârstă:
• copii de până la 1 an: 1-2 tablete pe zi
• copii cu vârsta între 1 și 6 ani: câte 1-2 tablete de 3 ori/zi
• copii cu vârsta între 6 și 12 ani: câte 2 tablete de 3 ori/zi
• copii de peste 12 ani și adulți: câte 3 tablete de 3 ori/zi

Trebuie să administrați Esberitox N Tablete de la primele simptome de răceală, cu doza corespunzătoare grupei de vârstă. Administrarea concomitentă cu produsul a unor preparate simptomatice precum spray nazal, analgezice sau produse de tuse și răceală este posibilă și adesea eficientă.

Tabletele se administrează oral, lăsându-se să se dizolve în gură. La copii foarte mici, tableta se pisează și se dizolvă în apă sau ceai.

Duratat tratamentului variază în funcție de indicație. Pentru boli acute 7-10 zile. Pentru boli cronice după indicațiile medicului. Pentru prevenție 3 luni în sezonul schimbărilor de temperatură.

O tabletă conține 3 substanțe active extrase din plante, care se completează în acțiune una pe cealaltă. Acestea sunt Thujae occidentalis herba 2 mg, Echinaceae radix 7,5 mg, Baptisae tinctoriae radix 10 mg.
Thurja occidentalis are acțiune ativirală directă. iIr Baptisae tinctoriae stimulează producerea de anticorpi. Extractul de flori din specia Echinacea purpurea/Echinacea pallida stimulează activitatea macrofagelor care distrug germenii chiar din fazele precoce ale infecției.
Combinația unică dintre acestea contribuie la funcționarea mai bună a sistemului imunitar.

Esberitox®N Tablete

Dozare

DOZARE: Esberitox®N Tablete se administreaza in functie de varsta (pentru copii, tabletele se sfarama si se dizolva in lichid sau se sug), pana la restabilirea completa a starii de sanatate. Administrarea se face dimineata, la pranz si seara, preferabil cu apa. Informatii suplimentare gasiti pe prospect (descarcati prospectul in format PDF).

Esberitox®N Tablete nu contin aditivi de gust, coloranti sau substante conservante.

Actioneaza rapid, sigur si eficient:

Tine-l aproape!

1. Esberitox®N Tablete combate direct virusurile, agentii patogeni.
2. Esberitox®N Tablete actioneaza rapid la poarta de intrare a infectiei.
3. Esberitox®N Tablete are efect antiviral si de stimulare a sintezei de anticorpi la poarta de intrare
4. Esberitox®N Tablete este dovedit clinic ca scurteaza viroza cu 3 zile
Terapie de soc:

Administrare pentru un efect rapid

Daca abia ati fost infectat(a), trebuie sa luptati cu virusul racelii cu toate fortele, inainte ca acesta sa se instaleze complet. Va recomandam Esberitox tablete masticabile, cu gust placut.

Ziua 1-3: 3×6 tablete/zi

Ulterior: 3×3 tablete/zi

Copiii, bunicii, persoanele vesnic racite:

Cine poate profita in mod deosebit de Esberitox N?

Copiii racesc mult mai des dacat adultii; sistemul lor imunitar este mult mai expus datorita contactulului permanent cu alte persoane tinere din colectivitati (cresa, gradinita, scoala). Esberitox®N Tablete ii ajuta sa se lupte in timp mai scurt si mai eficient cu infectiile. Sistemul imunitar al copiilor este pus pe “invatat”, in vreme ce al varstnicilor se adapteaza cu greu noilor agenti patogeni.  Prin Esberitox®N Tablete se mentine performanta sistemului imunitar la cote maxime si dupa varsta de 50 ani.

Un efect similar sustine puterea de aparare a sistemului imunitar slabit al persoanelor cu boli cronice, stresate, dupa diferite terapii (antibiotice, chimioterapice), persoane care fac infectii mai des si de durata. Esberitox®N Tablete scade riscul de aparitie a complicatiilor infectioase, scurteaza si amelioreaza evolutia infectiilor.

Complex imun-activ unic

Spre deosebire de alte imunostimulante, ce contin un singur extract de planta, in Esberitox®N Tablete actioneaza trei plante medicinale dovedite ca eficiente si active pe sistemul imunitar; acestea actioneaza asupra sistemului imunitar pe trei cai diferite.

Puternic impotriva racelii si virusurilor

Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile din prospect pentru ca ele contin informatii importante despre acest produs. Daca aveti alte întrebari, va rugam sa consultati medicul sau farmacistul dumneavoastra. Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiasca un regim alimentar variat. Acest produs este disponibil în farmacii fara prescriptie medicala. Cu toate acestea, administrarea Esberitox® N Tablete trebuie sa fie facuta în mod corespunzator pentru a avea cele mai bune rezultate. Nu aruncati aceste instructiunile din prospect! Este posibil sa mai aveti nevoie sa le cititi. Întrebati farmacistul dumneavoastra daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau sfaturi. Daca apar efecte secundare care se agraveaza sau daca observati alte efecte secundare care nu sunt precizate în aceste instructiuni, informati medicul sau farmacistul dumneavoastra.