Informatii utile

Esberitox®N Tablete are proprietati protectoare esentiale pentru pastrarea, in mod natural, a unei stari de sanatate excelente. Prin formula sa unica, Esberitox®N Tablete combina doua tipuri de Echinacea cu alte doua plante, Baptisia si Thuja, care stimuleaza sistemul imunitar, conferind produsului un spectru de actiune mai larg decat al produselor obtinute exclusiv pe baza unei singure plante.

Esberitox®N Tablete

O istorie de 90 de ani

Esberitox®N Tablete este unul dintre medicamentele cele mai vandute in Europa timp de 90 de ani, cu rezultate dovedite clinic.

Esberitox®N Tablete nu interfereaza cu nici un tratament prescris de medicul curant si poate fi folosit singur sau ca adjuvant de catre toata familia. Este un ajutor real pentru persoanele cu diabet zaharat, insuficenta cardiovasculara, persoanele tarate care fac frecvent infectii diverse. Este excelent asociat tratamentului antibiotic pentru orice afectiune, pentru ca uneori antibioticul scade imunitatea.

Esberitox®N Tablete se poate folosi ca adjuvant in tratamentul persoanelor care fac herpes frecvent sau zona-zoster, sau cele cu infectii cu papiloma virusuri pentru un plus de ajutor in lupta organismului impotriva virusurilor. Deasemenea se foloseste combinat cu tratamentul de baza in terapia infectiilor urinare.

Esberitox®N Tablete se gaseste in farmacii si se elibereaza fara prescriptie medicala. Farmacistul dvs. va poate da informatii amanuntite.

Pentru alte posibilitati de tratamente naturiste accesati www.plantamed.ro si contactati echipa.

Informatii utile