Cine poate profita in mod deosebit de Esberitox N?

Copiii, bunicii, persoanele vesnic racite

Copiii racesc mult mai des dacat adultii; sistemul lor imunitar este mult mai expus datorita contactulului permanent cu alte persoane tinere din colectivitati (cresa, gradinita, scoala). Esberitox®N Tablete ii ajuta sa se lupte in timp mai scurt si mai eficient cu infectiile. Sistemul imunitar al copiilor este pus pe “invatat”, in vreme ce al varstnicilor se adapteaza cu greu noilor agenti patogeni. Prin Esberitox®N Tablete se mentine performanta sistemului imunitar la cote maxime si dupa varsta de 50 ani.

Esberitox®N Tablete pentru

Persoanele suferinde

Un efect similar sustine puterea de aparare a sistemului imunitar slabit al persoanelor suferinde de boli cronice, stresate, dupa diferite terapii (antibiotice, chimioterapice), persoane care fac infectii mai des si de durata. Esberitox®N Tablete le va ajuta sa scurteze si sa amelioreze evolutia infectiilor.

Impotriva virusurilor, pentru o imunitate puternica!

1. Esberitox®N Tablete combate direct virusurile, agentii patogeni.
2. Esberitox®N Tablete pune in alerta factorii de aparare ai organismului si activeaza sistemul imunitar la nivel crescut.
3. Esberitox®N Tablete are un principiu unic de actiune si combate simptomele neplacute ale bolii si scurteaza semnificativ durata de boala.

Complex imun-activ unic

Spre deosebire de alte imunostimulante, ce contin un singur extract de planta, in Esberitox®N Tablete actioneaza trei plante medicinale dovedite ca eficiente si active pe sistemul imunitar; acestea actioneaza asupra sistemului imunitar pe trei cai diferite.

nimble_asset_buton_baptisia
nimble_asset_thuia
nimble_asset_echinacea

Esberitox pentru copii