Un trio formidabil pentru imunitatea ta

stimularea imunitatii

Toti cei care au fost raciti cel putin o data in viata si-au dorit sa scape cat mai repede de simptomele suparatoare ale acesteia. Copii, tineri, maturi, gravide, persoane cu diabet sau insuficienta cardiovasculara doresc sa scape rapid de raceala, fara efectele secundare ale medicamentelor.

Iar produsele din plante sunt raspunsul. Esberitox®N Tablete cu un complex imunitar unic din trei plante medicinale are proprietati protectoare esentiale pentru pastrarea, in mod natural, a unei stari de sanatate excelente si in stimularea imunitatii.

Cum ajuta echinacea in stimularea imunitatii?

Echinacea este o plantă cu flori, originară din America de Nord, și este cunoscută pentru proprietățile sale potențiale de stimulare a sistemului imunitar.

Stimularea producției de leucocite (celule albe sanguine): Echinacea poate ajuta la creșterea numărului de leucocite, inclusiv a limfocitelor, care sunt implicate în apărarea organismului împotriva infecțiilor.

Activarea macrofagelor: Echinacea poate stimula activitatea macrofagelor, care sunt celule albe sanguine specializate în “mâncarea” și distrugerea agenților patogeni.

Creșterea producției de interferon: Echinacea ar putea contribui la creșterea producției de interferon, o proteină cu rol important în răspunsul antiviral.

Proprietăți antiinflamatorii: Echinacea are și proprietăți antiinflamatorii, ceea ce poate ajuta la reducerea inflamației și la îmbunătățirea răspunsului imunitar.

Activarea celulelor ucigașe naturale (Natural Killer): Echinacea poate sprijini activitatea celulelor NK, care sunt implicate în distrugerea celulelor infectate cu virusuri sau celule canceroase.

Cum ajuta baptisia in stimularea imunitatii?

Baptisia, cunoscută și sub numele de “ghiocel sălbatic” sau “Baptisia tinctoria,” este o plantă care face parte din familia Fabaceae si este o plantă perenă originară din America de Nord. Această plantă a fost folosită în medicina tradițională, în special în medicina populară, pentru diverse scopuri, inclusiv pentru stimularea sistemului imunitar.

Baptisia conține compuși chimici precum alcaloizi și glicozide, iar unele studii sustin că acești compuși ar putea avea potențiale efecte antiinflamatorii și imunomodulatoare.

Unele dintre utilizările tradiționale ale baptisiei și presupusele sale proprietăți fitoterapeutice includ:

Continuarea AICI: