Kitul împotriva virusurilor pentru siguranţa copilului tău

împotriva virusurilor

Anul acesta, pe lângă bolile colectivității care apar în fiecare an printre copiii de vârstă (pre)școlară, persistă și amenințarea noii tulpini a virusului SARS Cov-2. De aceea avem nevoie împotriva virusurilor de un kit de siguranță.

În colectivitate, în special la școală, cei mici mai uită să se spele pe mâini. De aceea, virozele au toate șansele să se răspândească temeinic și rapid.  Este adevarat că pe măsură ce copiii cresc în vârstă, nu se mai îmbolnăvesc la fel de des. Sau febra nu mai e atât de mare și nu mai durează la fel de mult. Dar motivele de îngrijorare nu dispar. Bolile sunt mai numeroase, tulpinile virale se modifică mai des, iar bacteriile devin mai rezistente la antibioticele prea des folosite și cu mult prea multa usurință.

Ce nu putem face este să excludem copilul din colectivitate! El trebuie să meargă la grădiniță sau la școală. Dar în același timp le putem pregati organismul pentru a putea face mai bine față atacurilor virusurilor și bacteriilor.

De aceea, avem nevoie de o strategie de prevenție pe care să o aplicăm noi, părinții, profesorii și bunicii. Kitul de siguranță pe care îl propunem este compus din trei produse testate clinic. În plus, proprietățile lor au fost demonstrate în practica pediatrică de-a lungul anilor.

Kitul nostru impotriva virusurilor

Se recomandă pentru copiii și contactii copiilor (mai ales bunici)

ESBERITOX, imunomodulatorul natural din trei plante medicinale dovedite ca eficiente și active pe sistemul imunitar, cu tradiție de 100 de ani în medicina germană, care stimulează anticorpii la nivelul orofaringelui, chiar la poarta de intrare a virusurilor

SPRAY ANTIVIRAL de la 3F Plantamed, din extracte naturale din scoarță de stejar și rădăcină de lemn dulce pentru prevenție, el fiind dovedit clinic ca antiviral (studiiel au fost facute pentru virusul herpetic)

GRIPSTOP, picături sau spray, datorită în principal lactoferinei din compoziție și a efectului ei protector pentru mucoasa nazală.

 Mai multe detalii despre compoziție și administrarea acestor produse pe www.plantamed.ro