Ajutor in perioadele de epidemie

Sistemul imunitar ne este pus la incercare in aceasta perioada in care fluctuatiile de temperatura au dus la o revenire a virusului gripal, iar epidemia de rujeola este din nou de actualitate. Este important sa stim cum sa ne ferim si cum sa ne tratam inca de la primele semne ale bolii. Iar primele masuri pe care trebuie sa le luam sunt in sensul sprijinirii si stimularii sistemul imunitar.

Echinaceea este una dintre plantele care si-au dovedit eficacitatea in ceea ce priveste cresterea capacitatii de aparare a organismului fata de diversi agenti infectiosi. Planta are calitati imunomodulatoare, antiseptice, depurative, este antifebrila, antivirala si antibacteriana. Totodata, scurteaza perioada de convalescenta. Echinacea ajuta sistemul imunitar al organismului in lupta cu bacteriile, virusurile (in special raceli, gripe si virusul herpetic) si fungii. Este utila in caz de infectii respiratorii si genito-urinare, fiind un bun antibiotic natural.

De aceea este foarte important sa avem la indemana primul ajutor in forma pastilelor masticabile de Esberitox®NTablete care au efect antiviral si stimulare a formarii de anticorpi la poarta de intrare a infectiei, adica tractul respirator.

Esberitox se recomanda pentru copiii si contactii copiilor (mai ales bunici) cu boli contagioase sau bacteriene. In cazul infectiilor bacteriene ca adjuvant al tratamentului cu antibiotic. In cazul infectiilor virale, de la primele semne ale bolii, asociat cu Spray Antiviral.

Se recomanda pentru toata familia in perioadele de epidemie sau in cure de imunizare inaintea sezonului  racelilor si gripelor. (mai multe detalii despre tratamentele fitoterapeutice recomandate, standardizate si testate clinic pentru toata familia, aici).

In functie de varsta se administreaza doza de tablete masticabile, astfel incat sa combata inflamatia si durerea orofaringiana.

Vedeti aici si alte tratamente fitoterapeutice in sprijinul intregii familii, de la bunici, la mamici si pitici.