INDEX    DESPRE RACEALA     SISTEMUL IMUNITAR     PUTERNIC IMPOTRIVA RACELII     INFORMATII UTILE
header_img

Celulele fagocitare

Celulele imunitare sunt soldatii din trupele de lupta. Ce s-ar intampla daca persoane straine ar patrunde in locuinta dumneavoastra si s-ar instala comod in ea? Ati chema politia pentru a-i da afara.

Asemanator actioneaza si sistemul imunitar: el trimite celulele imunitare in tesuturile afectate, unde formeaza asa-numitele "complexe virus-anticorpi".

Eventualele bacterii existente vor fi si ele anihilate.Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile din prospect pentru ca ele contin informatii importante despre acest produs. Daca aveti alte întrebari, va rugam sa consultati medicul sau farmacistul dumneavoastra. Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiasca un regim alimentar variat. Acest produs este disponibil în farmacii fara prescriptie medicala. Cu toate acestea, administrarea Esberitox® N Tablete trebuie sa fie facuta în mod corespunzator pentru a avea cele mai bune rezultate. • Nu aruncati aceste instructiuni! Este posibil sa mai aveti nevoie sa le cititi. • Întrebati farmacistul dumneavoastra daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau sfaturi. • Daca apar efecte secundare care se agraveaza sau daca observati alte efecte secundare care nu sunt precizate în aceste instructiuni, informati medicul sau farmacistul dumneavoastra.