INDEX    DESPRE RACEALA     SISTEMUL IMUNITAR     PUTERNIC IMPOTRIVA RACELII     INFORMATII UTILE
header_img

Sistemul imunitar

Sistemul imunitar uman este inteligent, complex si deosebit de eficient De indata ce un agent patogen patrunde in corp, organismul incepe sa-l combata prin intermediul sistemului imunitar.

Prin circuitul sangvin se trimit "agenti de recunoastere si trupe de lupta" care ataca virusurile si bacteriile. Durata luptei de aparare, deci a bolii, depinde de capacitatea de mobilizare a sistemului imunitar.

Cu ajutorul Esberitox®N Tablete putem creste capacitatea de lupta si scurta durata de boala.Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile din prospect pentru ca ele contin informatii importante despre acest produs. Daca aveti alte întrebari, va rugam sa consultati medicul sau farmacistul dumneavoastra. Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiasca un regim alimentar variat. Acest produs este disponibil în farmacii fara prescriptie medicala. Cu toate acestea, administrarea Esberitox® N Tablete trebuie sa fie facuta în mod corespunzator pentru a avea cele mai bune rezultate. • Nu aruncati aceste instructiuni! Este posibil sa mai aveti nevoie sa le cititi. • Întrebati farmacistul dumneavoastra daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau sfaturi. • Daca apar efecte secundare care se agraveaza sau daca observati alte efecte secundare care nu sunt precizate în aceste instructiuni, informati medicul sau farmacistul dumneavoastra.