INDEX    DESPRE RACEALA     SISTEMUL IMUNITAR     PUTERNIC IMPOTRIVA RACELII     INFORMATII UTILE
header_img

Primele semne

Clopotelul racelii este durerea in gat. Cum stim daca ne-am molipsit? Nici un om nu simte cand virusurile patrund prin mucoase in organism.

Primele semne le sesizam de abia atunci cand acestea incep sa se multiplice in corp. In mod tipic simptomatologia racelii incepe in gat, in locul unde aerul din nas patrunde in faringe, mucoasa este ranita si apare durerea la inghitit - semn ca infectia si-a inceput marsul. In acesta faza avem senzatia unei boli usoare.

Nasul infundat, tusea sau durerile articulare si musculare apar abia mai tarziu, cam dupa o zi de la contaminare. Nasul infundat, tusea uscata sau cu expectoratie, durerea de gat sunt semne ale inflamatiei cailor respiratorii, care in functie de tipul agentului infectios, se pot manifesta prin diferite simptome mai pregnante.Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile din prospect pentru ca ele contin informatii importante despre acest produs. Daca aveti alte întrebari, va rugam sa consultati medicul sau farmacistul dumneavoastra. Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiasca un regim alimentar variat. Acest produs este disponibil în farmacii fara prescriptie medicala. Cu toate acestea, administrarea Esberitox® N Tablete trebuie sa fie facuta în mod corespunzator pentru a avea cele mai bune rezultate. • Nu aruncati aceste instructiuni! Este posibil sa mai aveti nevoie sa le cititi. • Întrebati farmacistul dumneavoastra daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau sfaturi. • Daca apar efecte secundare care se agraveaza sau daca observati alte efecte secundare care nu sunt precizate în aceste instructiuni, informati medicul sau farmacistul dumneavoastra.