INDEX    DESPRE RACEALA     SISTEMUL IMUNITAR     PUTERNIC IMPOTRIVA RACELII     INFORMATII UTILE
header_img

Cum ne imbolnavim

In fiecare an racelile revin, sunt de neevitat si pot deveni mai mult dacat suparatoare.

Mai ales iarna, cand vremea este rece si umeda iar sistemele de incalzire functioneaza la maxim, foarte multe persoane stranuta si tusesc la birou, in scoli, in mijloacele de transport.

Desi multi incearca sa nu se contamineze, fiecare adult este racit de 2-3 ori in sezonul rece. Uneori este doar un guturai, apoi apare si febra, bronsita rebela, sau infectii ale gatului si sinusurilor.

Cum se ajunge la o raceala? Care sunt primele semne, care sunt primele simptome?Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile din prospect pentru ca ele contin informatii importante despre acest produs. Daca aveti alte întrebari, va rugam sa consultati medicul sau farmacistul dumneavoastra. Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiasca un regim alimentar variat. Acest produs este disponibil în farmacii fara prescriptie medicala. Cu toate acestea, administrarea Esberitox® N Tablete trebuie sa fie facuta în mod corespunzator pentru a avea cele mai bune rezultate. • Nu aruncati aceste instructiuni! Este posibil sa mai aveti nevoie sa le cititi. • Întrebati farmacistul dumneavoastra daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau sfaturi. • Daca apar efecte secundare care se agraveaza sau daca observati alte efecte secundare care nu sunt precizate în aceste instructiuni, informati medicul sau farmacistul dumneavoastra.