INDEX    DESPRE RACEALA     SISTEMUL IMUNITAR     PUTERNIC IMPOTRIVA RACELII     INFORMATII UTILE
header_img

Despre raceala

In fiecare iarna circula o multitudine de virusuri care se aduna dupa principiul bulgarelui de zapada, raspandindu-se cu usurinta in toate directiile pentru a prinde cat mai multe organisme gazda.

Omul este protejat de invazia dusmanilor microscopici prin bariere eficiente cum sunt pielea si mucoasele. Daca insa mucoasa cailor respiratorii devine vulnerabila din cauza aerului uscat si cald din incaperi, aceasta permite patrunderea cu usurinta a agentilor infectiosi in organism.

Virusurile racelii comune, rinovirusurile, virusurile gripale, etc. odata patrunsi in organism incep sa se multiplice exploziv iar infectia se declanseaza. Cum ne imbolvanim?Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile din prospect pentru ca ele contin informatii importante despre acest produs. Daca aveti alte întrebari, va rugam sa consultati medicul sau farmacistul dumneavoastra. Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiasca un regim alimentar variat. Acest produs este disponibil în farmacii fara prescriptie medicala. Cu toate acestea, administrarea Esberitox® N Tablete trebuie sa fie facuta în mod corespunzator pentru a avea cele mai bune rezultate. • Nu aruncati aceste instructiuni! Este posibil sa mai aveti nevoie sa le cititi. • Întrebati farmacistul dumneavoastra daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau sfaturi. • Daca apar efecte secundare care se agraveaza sau daca observati alte efecte secundare care nu sunt precizate în aceste instructiuni, informati medicul sau farmacistul dumneavoastra.