INDEX    DESPRE RACEALA     SISTEMUL IMUNITAR     PUTERNIC IMPOTRIVA RACELII     INFORMATII UTILE
header_img

Bunici si copii

Copiii, bunicii, persoanele vesnic racite : cine poate profita in mod deosebit de Esberitox N?

Copiii racesc mult mai des dacat adultii; sistemul lor imunitar este mult mai expus datorita contactulului permanent cu alte persoane tinere din colectivitati (cresa, gradinita, scoala).

Esberitox®N Tablete ii ajuta sa se lupte in timp mai scurt si mai eficient cu infectiile. Sistemul imunitar al copiilor este pus pe "invatat", in vreme ce al varstnicilor se adapteaza cu greu noilor agenti patogeni. Prin Esberitox®N Tablete se mentine performanta sistemului imunitar la cote maxime si dupa varsta de 50 ani.

Un efect similar sustine puterea de aparare a sistemului imunitar slabit al persoanelor suferinde de boli cronice, stresate, dupa diferite terapii (antibiotice, chimioterapice), persoane care fac infectii mai des si de durata. Esberitox®N Tablete le va ajuta sa scurteze si sa amelioreze evolutia infectiilor.

"Impotriva virusurilor, pentru o imunitate puternica!"

1. Esberitox®N Tablete combate direct virusurile, agentii patogeni.
2. Esberitox®N Tablete pune in alerta factorii de aparare ai organismului si activeaza sistemul imunitar la nivel crescut.
3. Esberitox®N Tablete are un principiu unic de actiune si combate simptomele neplacute ale bolii si scurteaza semnificativ durata de boala.

UNIC de la Schaper&Brummer: tabletele de Esberitox NVa rugam sa cititi cu atentie instructiunile din prospect pentru ca ele contin informatii importante despre acest produs. Daca aveti alte întrebari, va rugam sa consultati medicul sau farmacistul dumneavoastra. Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiasca un regim alimentar variat. Acest produs este disponibil în farmacii fara prescriptie medicala. Cu toate acestea, administrarea Esberitox® N Tablete trebuie sa fie facuta în mod corespunzator pentru a avea cele mai bune rezultate. • Nu aruncati aceste instructiuni! Este posibil sa mai aveti nevoie sa le cititi. • Întrebati farmacistul dumneavoastra daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau sfaturi. • Daca apar efecte secundare care se agraveaza sau daca observati alte efecte secundare care nu sunt precizate în aceste instructiuni, informati medicul sau farmacistul dumneavoastra.