INDEX    DESPRE RACEALA     SISTEMUL IMUNITAR     PUTERNIC IMPOTRIVA RACELII     INFORMATII UTILE
header_img

Mod de administrare

Administrat inca de la primele semne de boala (dureri de gat, stranut, rinoree, dureri toracice) Esberitox®N Tablete va avea un efect foarte bun.

Este important sa luati Esberitox®N Tablete impreuna cu alte medicamente simptomatice cum ar fi: spray-uri nazale, medicamente pentru tuse, pentru febra etc. In acest mod infectiile se vor vindeca repede si bine. Chiar si dupa debutul bolii Esberitox®N Tablete contribuie la atenuarea simptomelor si la vindecarea rapida si completa a bolii.

DOZARE: Esberitox®N Tablete se administreaza in functie de varsta (pentru copii, tabletele se sfarama si se dizolva in lichid sau se sug), pana la restabilirea completa a starii de sanatate. Administrarea se face dimineata, la pranz si seara, preferabil cu apa. Informatii suplimentare gasiti pe prospect (download PDF).

Exemplu de administrare pentru un efect rapid:
ziua 1-3: 3x6 tablete/zi
ulterior: 3x3 tablete/zi

Esberitox®N Tablete nu contin aditivi de gust, coloranti sau substante conservante.Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile din prospect pentru ca ele contin informatii importante despre acest produs. Daca aveti alte întrebari, va rugam sa consultati medicul sau farmacistul dumneavoastra. Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiasca un regim alimentar variat. Acest produs este disponibil în farmacii fara prescriptie medicala. Cu toate acestea, administrarea Esberitox® N Tablete trebuie sa fie facuta în mod corespunzator pentru a avea cele mai bune rezultate. • Nu aruncati aceste instructiuni! Este posibil sa mai aveti nevoie sa le cititi. • Întrebati farmacistul dumneavoastra daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau sfaturi. • Daca apar efecte secundare care se agraveaza sau daca observati alte efecte secundare care nu sunt precizate în aceste instructiuni, informati medicul sau farmacistul dumneavoastra.