INDEX    DESPRE RACEALA     SISTEMUL IMUNITAR     PUTERNIC IMPOTRIVA RACELII     INFORMATII UTILE
header_img

Puternic impotriva racelii

Raceala, gripa, infectiile respiratorii: Esberitox®N Tablete - ajutor de nadejde

Pentru a combate eficient agentii infectiosi, sistemul imunitar are nevoie de un timp diferit de reactie, in functie de starea sa.

Tocmai aici intervine Esberitox®N Tablete - prin sistemul natural activ complex el creste capacitatea de aparare a organismului intr-un mod natural si rapid.

Esberitox®N Tablete asigura combaterea mai rapida si eficienta a virusurilor, iar virozele evolueaza mai bland si se vindeca mai repede.Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile din prospect pentru ca ele contin informatii importante despre acest produs. Daca aveti alte întrebari, va rugam sa consultati medicul sau farmacistul dumneavoastra. Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiasca un regim alimentar variat. Acest produs este disponibil în farmacii fara prescriptie medicala. Cu toate acestea, administrarea Esberitox® N Tablete trebuie sa fie facuta în mod corespunzator pentru a avea cele mai bune rezultate. • Nu aruncati aceste instructiuni! Este posibil sa mai aveti nevoie sa le cititi. • Întrebati farmacistul dumneavoastra daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau sfaturi. • Daca apar efecte secundare care se agraveaza sau daca observati alte efecte secundare care nu sunt precizate în aceste instructiuni, informati medicul sau farmacistul dumneavoastra.