INDEX    DESPRE RACEALA     SISTEMUL IMUNITAR     PUTERNIC IMPOTRIVA RACELII     INFORMATII UTILE
header_img

Complexul imun-activ

Baptisia, Echinacea, Thuja: Esberitox®N Tablete activeaza capacitatea de aparare pe 3 cai

Spre deosebire de alte imunostimulante, ce contin un singur extract de planta, in Esberitox®N Tablete actioneaza trei plante medicinale dovedite ca eficiente si active pe sistemul imunitar; acestea actioneaza asupra sistemului imunitar pe trei cai diferite.

Astfel virusurile sunt combatute mai repede si mai eficient, iar durata bolii se scurteaza.

Baptisiae tinctoriae
Datorita cercetarilor aprofundate se stie in prezent ca Baptisiae stimuleaza prioritar productia de anticorpi, substante cu rol decisiv in  imunitate.

Echinacea radix
Studiile stiintifice arata ca extractul de radacina de Echinacea purpurea/pallida creste activitatea celulelor macrofage.

Thujae occidentalis herba
Componenta importanta a unui medicament modern, Thujae are efect direct impotriva virusurilor patrunsi in organism.Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile din prospect pentru ca ele contin informatii importante despre acest produs. Daca aveti alte întrebari, va rugam sa consultati medicul sau farmacistul dumneavoastra. Acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie sa înlocuiasca un regim alimentar variat. Acest produs este disponibil în farmacii fara prescriptie medicala. Cu toate acestea, administrarea Esberitox® N Tablete trebuie sa fie facuta în mod corespunzator pentru a avea cele mai bune rezultate. • Nu aruncati aceste instructiuni! Este posibil sa mai aveti nevoie sa le cititi. • Întrebati farmacistul dumneavoastra daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau sfaturi. • Daca apar efecte secundare care se agraveaza sau daca observati alte efecte secundare care nu sunt precizate în aceste instructiuni, informati medicul sau farmacistul dumneavoastra.

design: web ad media intl.